Over ons

GB BUILD is een jong, dynamisch bedrijf met een vast team aan mankrachten. Samen streven zij naar renovatie op hoog niveau.

GB BUILD speelt in op de huidige vastgoedmarkt, waarbij meer een meer woningen dringend aan renovatie toe zijn. 

Door een technisch ondersteunende opleiding als industrieel ingenieur bouwkunde en de grote zin voor ondernemingschap, kwam GB BUILD tot stand. Hoofdzakelijk worden eigen woningen van GB BUILD gerenoveerd en te koop aangeboden maar ook de klant kan ervoor beslissen zijn woning te renoveren op maat. De woningen van GB BUILD worden op voorhand zorgvuldig gescreend zodat er met een goede basis kan gestart worden. Daarmee wordt rekening gehouden met verschillende zaken, zoals ligging, esthetische aspecten, kwaliteit van de woning (stabiliteit, vocht-vrij, oppervlakte/indeling, lichtinval, inkoop-prijs, e.d.). Nadat de woningen aan de grondige renovatie onderworpen zijn, worden ze te koop aangeboden voor een een betaalbare prijs. Doorgaans zijn de woningen in een mum van tijd verkocht. Daarbij krijgt de koper een PID (post-interventie-dossier) overhandigd met alle kwaliteitslabels, verplichte documentatie, plannen, e.d.m.

Als laatste hecht GB BUILD veel belang aan transparantie en klanttevredenheid. Als klant is het belangrijk om weten dat er één contactpersoon is, waardoor er snel op de wensen van de klant kan worden ingespeeld.

Waarom kiezen voor Gb Build?

 • Tijdloze stijl met oog voor detail

  Hier wordt het onderscheid gemaakt met een hoge afwerkingsgraad.

 • Grondige renovatie van A - Z

  Woningen worden grondig gerenoveerd zodat ze aan de huidige woonkwaliteiten en -normen voldoen.

 • Energiezuinig

  Er wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke EPC score door middel van dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, hoogrendementsketel, e.d.m.

 • Kwalitatieve materialen

  De materiaalkeuze wordt afgestemd naar gelang de praktische en esthetische waarde van de woning.

 • 1 aanspreekpunt

  De werken worden gecoördineerd door 1 contactpersoon.

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons nu